Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
Pixabay.com

Raibie olu salāti

Sastāvdaļas
  • 8 vārītas olas
  • 2 marinēti gurķīši
  • 2 tomāti
  • 1 sīpols
  • 100 g konservētu zaļo zirnīšu
  • 4–5 ēdk. skābā krējuma
  • 1 ēdk. majonēzes
  • 1 tējk. sinepju
  • sakapāti zaļumi
  • sāls un svaigi malti melnie pipari
Ja vēlies, mērcei vari pievienot arī mārrutkus un labu kečupu, bet salātiem – rīvētu sieru. Marinētu gurķu vietā vari ņemt arī svaigos. Te iederas arī salmiņos sagriezta desa.

Pagatavošana 4 porcijas

1
Olas nolobi un sagriez gabaliņos. Sīpolu nomizo un sakapā. Gurķīšus un tomātus sagriez mazos gabaliņos. Ber bļodā un pievieno notecinātus zaļos zirnīšus.
2
Krējumu samaisi ar majonēzi, sinepēm, sāli un pipariem un pārlej salātiem. Saudzīgi samaisi un pārkaisi ar zaļumiem.

Pievienot komentāru

Salāti