svētdiena, 28. aprīlis
Potato salad with onion and pesto dressing Selective focus

Kartupeļu salāti ar valriekstiem

Sastāvdaļas
  • 1 kg kartupeļu
  • 1 sīpols
  • 100g vālriekstu
  • 4 ēd.k. baltvīna etiķa
  • sals, cukurs un svaigi malti pipari pēc garšas
  • 2 ēd.k. sinepes
  • 4 ēd.k. olīveļļas
  • kinzas zaļumi
Lieliski veģetārie salāti, kas garšos arī citiem!

Pagatavošana 4 porcijas

1
Kartupeļus nomazgāt un uzvārīt ar visu mizu. Ūdeni noliet, kartupeļus atdzesēt un notīrīt. Sagriezt apm. 1cm biezās šķēlēs.
2
Sīpolu notīrīt un sagriezt plānos gredzenos. Riekstus sasmalcināt un sajaukt kopā ar eļļu, etiķi, sinepēm, sāli, cukuru un pipariem.
3
Kartupeļu ripiņas pārlej ar mērci un uzmanīgi iecilā, lai mērce tiek viscaur kartupeļiem, bet nepārvēršas par putru. Dekorē ar kinzas zaļumiem.

Pievienot komentāru

Salāti