Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
Shutterstock

Medus ķirbis ar burkāniem

Sastāvdaļas
  • 350 g nomizota ķirbja
  • 150 g burkānu
  • 1 ēdk. grauzdētu ciedru riekstu
  • dažas svaigas dzērvenes un svaigs piparmētru zariņš – rotāšanai
  • Mērcei:
  • 1 neliels apelsīns
  • 2 ēdk. olīveļļas
  • 1 tējk. kļavu sīrupa
  • ½ citrona sulas
Ziemas laikā atceries par vitamīniem, šķiedrvielām un svaigumu!

Pagatavošana 5 porcijas

1
Ķirbi un burkānus uz rupjas rīves saēvelē skaidās.
2
Gatavo mērci, sajaucot apelsīna, citrona sulu, olīveļļu un kļavu sīrupu.
3
Ķirbi un burkānus pārlej ar mērci un pārkaisi ar ciedru riekstiem. Rotā ar dzērvenēm un piparmētru.

Pievienot komentāru

Salāti