Tradicionālie krabju nūjiņu salāti
Sastāvdaļas
- 200 g konservētas kukurūzas
- 20 krabju nūjiņu
- 2 vārītas olas
- ½ glāze rīsu
- 3–4 ēdk. majonēzes
- sāls
Tradicionālie krabju nūjiņu un rīsu salāti, ko var ēst gan tāpat, gan arī kā piedevu ēdienreizēm.
Pagatavošana 4 porcijas
1
Rīsus ļoti rūpīgi noskalo, notecini un ber verdošā sālsūdenī. Uz lēnas uguns izvāri gatavus un irdenus.
2
Olas nolobi un sagriez mazos gabaliņos. Krabju nūjiņas sagriez plānās šķēlītēs. Kukurūzu rūpīgi notecini.
3
Sagatavotos produktus liec salātu bļodā, pievieno majonēzi un sāli, ja vajag, un samaisi.