Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv

Kartupeļu salāti grila ēdieniem

Sastāvdaļas
  • 1 kg jauno kartupeļu, izvēlies nelielus
  • 200 ml olīveļļas
  • 150 ml majonēzes
  • 150 ml skābā krējuma
  • saišķītis timiāna
  • saišķītis diļļu
  • 1 tējk rupjā sāls
Lieliska piedeva jebkurā grila pasākumā. Gandrīz visu var paveikt jau iepriekšējā dienā, atliks tikai sajaukt mērci un samaisīt.

Pagatavošana 10 porcijas

1
Kartupeļiem notīri mizu, pārgriez uz pusēm, novāri. Ļauj tiem nedaudz padzist.
2
Sīki sakapā garšaugus, kopā ar sāli iemaisi tos eļļā. Liec bļodā kartupeļus, pārlej eļļu un rūpīgi izmaisi; vislabākais instruments kārtīgai samaisīšanai būs tavas tīrās rokas. Atstāj pa nakti ledusskapī, lai nedaudz apmarinējas.
3
Kartupeļiem notecini lieko eļļu, ja tāda ir. Samaisi majonēzi ar krējumu un iemaisi kartupeļos. Pagaršo, vai tev neprasās vēl sāls vai garšaugi. Papildini pēc vēlēšanās.

Pievienot komentāru

Salāti