Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv

Dārzeņu salāti ar kūpinātu lasi

Sastāvdaļas
  • 200g marinētas bietes
  • 200g korejas salāti
  • 60g dažādas salātu lapas
  • 150g kūpināts lasis vai forele
  • 8 vārītas paipalu olas
  • Mērcei:
  • 4 ēd.k. olīveļļa
  • 2 ēd.k. ābolu etiķis
  • 1 tējk. mārrutki
  • 1/2 tējk. Dižonas sinepes
  • sāls, pipari
Marinētas bietes lieliski sader ar kūpinātu zivi. Kopā ar burkāniem un olām rodas fantastiski garšīgi salāti, kurus var droši pasniegt šodien pusdienās.

Pagatavošana 2 porcijas

1
Olas nomizo un sagriež uz pusēm. No bietēm un burkāniem notecina šķidrumu. Zivi sadala mazākos gabalos.
2
Gatavo mērci. Olīveļļu uzputo ar etiķi, mārrutkiem un sinepēm. Pievieno pēc garšas sāli un svaigi maltus piparus.
3
Porcijas šķīvjos kārto salātu lapas. Pa virsu liek burkānus, bietes, zivi un olas. Pārlej ar mērci.
4
Pasniedz uzreiz ar svaigu maizi.

Pievienot komentāru

Salāti