foto: Shutterstock.com
Salāti
2021. gada 11. aprīlī, 10:00

Zaļie salāti ar cāļu filejas gabaliņiem

Dažādi zaļie salāti ir kļuvuši par biežu viesi mūsu virtuvēs un to pagatavošanas variācijas ir visai plašas. Šodien piedāvājam bagātināt salātu garšu ar apceptas cāļu filejas gabaliņiem. Garšo lieliski. Izmēģiniet šo recepti arī jūs!

Pagatavošana

35 min4 porcijas
1

Atsevišķos traukos uzputo olas un sajauc rīvmaizi ar sezama sēkliņām. Cāļu fileju apvārta olā un rīvmaize un tad uzcep kokosriekstu eļļā.

2

Mērcei eļļu sajauc ar etiķi, sinepēm, pievieno pēc garšas sāli un svaigi maltus piparus.

3

Salātu bļodā liek saplūkātas salātu lapas, pievieno sagrieztu gurķi un mērci, samaisa. Tad pa virsu liek cāļu fileju un uzreiz pasniedz.