Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv

Tomātu-siera salāti ar vistas medaljoniem

Sastāvdaļas
  • 1 iep. filejas medaljoni zaļajā marinādē
  • 1 neliels baklažāns
  • 125 g siers Mozzarella
  • 3 krāsaini tomāti
  • 100g rieksti (ciedru, mandeles, indijas)
  • Balzamiko krēms
  • 1 ķiploka daiviņas
  • dilles
  • pētersīļi
  • baziliks
  • eļļa
  • sāls, pipari
Tomāti un siers, lieliska kombinācija, bet tikko tiem pievienojam vistas filejas medaljonus - tā no lieliskas kombinācijas tā pārtop par ideālu. Pagatavojiet un pārliecinaties paši!

Pagatavošana 4 porcijas

1
Baklažānu sagriež ripiņās, pārkaisa ar sāli un atstāj uz 10-15 min, lai mazinās sīvums. Tad baklažānus grilē vai cep uz pannas. Tieši tāpat gatavo medaljonus - uz grila vai pannā.
2
Tomātus un sieru sagriež šķēlēs.
3
Ķiploku, zaļumus un riekstus smalki sakapā, pievieno pēc garšas sāli.
4
Uz servējamā šķīvja kārto pamīšus medaljonus, dārzeņus un sieru. Pārkaisa ar svaigi maltiem pipariem un sagatavoto riekstu-zaļumu maisījumu. Pārlej ar Balzamiko krēmu.
5
Pasniedz uzreiz.

Pievienot komentāru

Salāti