OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Salāti
2013. gada 16. maijā, 18:58

Salāti ar vistu, jogurtu un šampinjoniem

Viens no liesākajiem olbaltumvielu avotiem ir vistas fileja. Vistas filejai ir augsta bioloģiskā vētība - tas nozīmē, ka organisms varēs to viegli pārstrādāt.

Pagatavošana

2 porcijas
1

Vistas fileju sagriezt plānās strēmelītēs. Pannā uzkarsēt eļļu un apcept vistas fileju ar čli mērci. Pievienot pēc garšas sāli un svaigi maltus piparus.

2

Šampinjonus notīrīt no smiltīm un sagriezt mazākos gabalos. Lokus smalki sakapāt. No laima izpiest sulu un sarīvēt mizu. Pievienot jogurtu, sinepes un samaisīt.

3

Vistas fileju sajaukt ar mērci un šaminjoniem, ievietot ledusskapī līdz pasniegšanai.