Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv

Zivju pirkstiņi

Sastāvdaļas
  • 800g zivju maltā gaļa
  • 2 olas
  • 1 sīpols
  • 200g baltmaize
  • 1gl. rīvmaize
  • 2 ēd.k. sviests
  • 0.5l piens
  • 3 ēd.k. smalki sakapātas dilles
  • 3 ēd.k. smalki sakapāti pētersīļi
  • olīveļļa
  • sāls un svaigi malti pipari
Daudzi, īpaši bērni ir iecienījuši zivju pirkstiņus. Tacu nav nepieciesams noteikti iegadāties pusfabrikātus.Pagatavojiet tos mājās, savā virtuvē!

Pagatavošana 6 porcijas

1
No maizes nogriezt garoziņas un mīkstumu iemērkt pienā. Lieko šķidrumu nospiest un sajaukt ar malto gaļu.
2
Sīpolu smalki sakapāt. Sīpolus sajaukt ar zaļumiem un apcept sviestā 3 min. Mazliet atdzesēt un samaisīt ar malto gaļu, olām, sāli un pipariem. No gatavas masas izveidot pirkstiņus un apviļāt tos rīvmaizē. Pannā uzkarsēt eļļu un apcept tajā pirkstiņus 4 minūtes no katras puses. Uzlikt vāku, samazināt uguni un cept vēl 3 minūtes.
3
Zivju pikrstiņus pasniedz siltus ar kartupeļiem un mērci.

Pievienot komentāru

Receptes bērniem