Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv

Čimičangas ar vistas gaļu

Sastāvdaļas
  • 200g konservētas pupiņas
  • 200g vārīta vai cepta vistas gaļa
  • siers (rīvēts)
  • 1 čili pipars
  • tortillas
  • svaigi malti pipari (pēc garšas)
  • malta sarkanā paprika
  • pētersīļi
Čimičangas ir tradicionāls meksikāņu ēdiens. Kā jau meksikāņu ēdieniem pienākas, arī šī uzkoda ir pietiekami pikanta. Taču, ņemot vērā ka šajā reizē šī konkrētā recepte ir domāta bērniem, tajā asās garšvielas ir lietotas ar mēru. Lai labi garšo!

Pagatavošana

1
Konservētām pupiņām noliet šķidrumu un iebārt tās bļodā. Viegli sastampāt.
2
Sagriezt vistu un pievienot pupiņām.
3
Čili piparam izņemt sēklas un piparu sakapāt. Pievienot pupiņām.
4
Pievienot smalki sakapātus pētersīļus un garšvielas. Visu kārtīgi samaisīt.
5
Gatavo maisījumu izklāt uz tortillas un pārkaisīt ar sieru. Tortillu rūpīgi salocīt. Cept karstā pannā no abām pusēm, kamēr tortilla kļūst zeltaini brūna.
6
Klāt pasniedz tomātu - ķiploku mērci.

Pievienot komentāru

Receptes bērniem