Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Lavaša rulete ar šķelto zirņu pastēti

Sastāvdaļas
  • 1 lavašs
  • 200g šķelto zirņu
  • 100g sviesta
  • 1 liela sarkana paprika
  • paprikas pulveris pēc garšas
  • sinepes
  • sāls pēc garšas
Šis ēdiens kļūs par iepriecinājumu gan ikdienā, gan lieliski iederēsies kā aukstā uzkoda uz svētku galda. Pamēģiniet, ar vienkāršiem un katram pieejamiem produktiem ir iespējams pagatavot gardu ēdienu.

Pagatavošana

1
Zirņus pagatavot atbilstoši instrukcijai uz iepakojuma. Novārītus zirņus izmalt vairākas reizes caur gaļas maļamo mašīnu vai sablendēt. Pievienot pēc garšas sāli, papriku un mīkstu sviestu. Visu kārtīgi sajaukt.
Papriku nomazgāt, iztīrīt sēklas un sagriezt mazos kubiņos.
2
Lavašu izklāt uz galda, paklājot apkašā pārtikas plēvi. Lavašu iesmērēt ar sinepēm, pārlocīt uz pusēm un vienmērīgi izklāt pa visu virsmu zirņu masu. Pārkaisīt ar papriku. Cieši saspiežot saritināt ruleti, aizsiet plēves galus un novietot ledusskapī uz 2 stundām, bet labāk uz visu nakti.

Pievienot komentāru

Pupas & graudi