Cūkgaļas krūtiņu un jēra ribiņas ielikt lielā katlā un pārliet ar ūdeni, lai nosegtu tās pilnībā. Uz vidējas uguns uzvārīt. Izņemt krūtiņu un ribiņas, karstā ūdenī noskalot no putām. Uzvārīto ūdeni noliet. Pupiņas nokāst un ielikt katlā.
Pie pupiņām ielikt krūtiņu un ribiņas. Pieliet 2,5 litri ūdens un uz vidējas uguns uzvārīt. Ar putu karoti nosmelt putas. Samazināt uguni līdz minimumam. Pievienot lauru lapu un piparu graudiņus. Daļēji nosegt katlu ar vāku un vārīt 2 stundas. Nemaisīt, lai pupiņas neizšķīst. Sāli nebērt. Noņemt katlu no uguns un uzmanīgi izņemt krūtiņu un ribiņas. Atdalīt gaļu no ribiņām. Nogriezt ādu no krūtiņas un gaļu sagriezt mazos gabaliņos.
Asins desu, salami un mednieku desiņas sagriezt ripiņās. Ķiploka daiviņas sakapāt ne pārāk smalki. Uzkarsētā eļļā apcept ķiplokus līdz tie kļūst zeltaini-brūni 1-2 minūtes. Ar šūmkaroti pārlikt apceptos ķiplokus pie pupiņām. Tajā pat eļļā apcept desas līdz tās kļūst zeltaini brūnas. Gaļu un desas pievienot katlā pie pupiņām. Piebērt sāli un piparus. Ļaut lai uzvārās un vārīt vēl 3-4 minūtes. Izslēgt uguni.
Fabadu pasniedz karstu!