OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Pupas & graudi
2015. gada 9. februārī, 20:04

Rīsu salāti ar dārzeņiem un cūkgaļu

Tiek lēsts, ka līdz 2025.gadam to cilvēku skaits, kam rīsi ir galvenā pārtikas sastāvdaļa, palielināsies līdz četriem miljardiem....,tāpēc piedāvājam vēl vienu rīsu pagatavošanas recepti.

Pagatavošana

30 min2 porcijas
1

Rīsus novārīt atbilstoši instrukcijai uz iepakojuma un atdzesēt. Saldētus dārzeņus pārliet ar buljonu vai ūdeni un novārīt. Saldētus dārzeņus iesakām vārīt burtiski 3-4 min, tad tie saglabā krāsu un konsistenci. Ūdeni noliet, dārzeņus atdzesēt.

2

Krējumu sajaukt ar etiķi un mārrutkiem, pievienot pēc garšas sāli un svaigi maltus piparus.

3

Rīsus, novārītus dārzeņus un sagrieztu kubiņos kūpinātu cūkgaļu samaisīt, pārliet ar mērci un vēlreiz sajaukt.

4

Pasniedz uzreiz.