Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Risoto ar sēnēm un sieru

Sastāvdaļas
  • 1 gl rīsi
  • 150g svaigas sēnes
  • 1 šalotes sīpols
  • 1/2l vistas buljons
  • 120g siers ar zaļumiem
  • 50g Parmezāns
  • 2 ēd.k. olīveļļa
Tie kuri dod priekšroku itāļu virtuves ēdieniem, zin ka risoto pagatavošana tiek pieskaitīta pie sarežģītu ēdienu kategorijas. Tomēr ne šī receptes versija. Ātri, vienkārši un ļoti garšīgi. Pamēģiniet!

Pagatavošana 2 porcijas

1
Sīpolu smalki sagriezt. Sēnes sagriezt šķēlītēs.
2
Pannā uzkarsēt eļļu un apcept tajā sīpolus. Pievienot sēnes un rīsus un cept vēl 5-6 min. Pieliet buljonu un sautēt, kamēr šķidrums iztvaiko. Turpināt sautēt ik pa brīdim pielejot ūdeni, kamēr rīsi gatavi. Pašās beigās iemaisīt Philadelphia sieru un Parmezānu. Izslēgt uguni.
3
Pasniedz uzreiz, dekorējot ar zaļumiem un rīvētu sieru.

Pievienot komentāru

Pupas & graudi