OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Pupas & graudi
2014. gada 6. novembrī, 20:53

Risoto ar sēnēm un sieru

Tie kuri dod priekšroku itāļu virtuves ēdieniem, zin ka risoto pagatavošana tiek pieskaitīta pie sarežģītu ēdienu kategorijas. Tomēr ne šī receptes versija. Ātri, vienkārši un ļoti garšīgi. Pamēģiniet!

Pagatavošana

40 min2 porcijas
1

Sīpolu smalki sagriezt. Sēnes sagriezt šķēlītēs.

2

Pannā uzkarsēt eļļu un apcept tajā sīpolus. Pievienot sēnes un rīsus un cept vēl 5-6 min. Pieliet buljonu un sautēt, kamēr šķidrums iztvaiko. Turpināt sautēt ik pa brīdim pielejot ūdeni, kamēr rīsi gatavi. Pašās beigās iemaisīt Philadelphia sieru un Parmezānu. Izslēgt uguni.

3

Pasniedz uzreiz, dekorējot ar zaļumiem un rīvētu sieru.