Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
Bean salad with carrot, cucumber and apple, selective focus

Pupiņu salāti ar dārzeņiem

Sastāvdaļas
  • 200g grieķu/turku jogurts
  • 200g vārītas pupiņas
  • 200g svaigs gurķis
  • 100g vārīts burkāns
  • mārrutki
  • sāls, svaigi malti pipari
Pākšaugi ir lielisks olbaltumu, B grupas vitamīnu un lecitīna avots. Tiek uzskatīts, ka zirņi un pupas var ļoti veiksmīgi aizstāt gaļu. Arī uztura speciālisti apgalvo, ka pākšaugus jācenšas uzturā lietot bieži un apjomīgi.

Pagatavošana 4 porcijas

1

Vārītus burkānus un gurķus sagriezt kubiņos. Pievienot pupiņas, jogurtu, pēc garšas mārrutkus, sāli un svaigi maltus piparus, samaisīt.

2

Kārto salātu traukā, dekorē ar svaigiem dārzeniem vai zaļumiem.

3
Avots-Ņ.Masiļūne "Latviešu ēdieni"

Pievienot komentāru

Pupas & graudi