Cepeškrāsni uzkarsēt līdz 190 grādiem. Mīklu sagriezt divās daļās un katru daļu izrullēt A4 formātā.
Katlā ieliet vārošu ūdeni, pievenot buljona kubiņu un vārī tajā kartupeļus 5 minūtes.
Sīpolu sagriezt gredzenos un nelielā eļļas daudzumā apcept, līdz tie kļūst caurspīdīgi.
Cepešpannu izklāt ar cepamo papīru un ieklāt vienu mīklas daļu. Pa virsu sakārtot pusi no kartupeļiem, atstājot brīvas malas apm. 2 cm. Pievienot pēc garšas sāli. Pa virsu sakārtot pusi ābolu, ceptu sīpolu, timiānu (lapiņas) un sieru. Atkārtot vēlreiz. Brīvās mīklas malas apsmērēt ar olu, apsegt ar otru mīklas daļu un malas sastiprināt kopā. Pīrāga augšā izdurt caurumus vairākās vietās ar nazi. Pīrāgu apsmērēt ar olu un cept cepeškrāsnī 30-40 minūtes, līdz pīrāgs kļūst zeltains.
Pīrāgu pasniedz ar pikanto ābolu-ķirbju čatniju