Visas mīklas sastāvdaļas sajaukt kopā un nolikt mīklu nostāvēties.
Karstumizturīgā formā ieliet eļļu un ievietot formu uzkarsētā līdz 220-230 grādiem cepeškrāsnī. Zem formas novietot paplāti, ja nu gadījumā mīkla vēlāk ies pāri. Kad eļļa ir kārtīgi uzkarsusi, formā ielikt desiņas un formu vēlreiz ievieto cepeškrāsnī, kamēr desiņas ir apcepušās zeltainas. Pievienot rozamrīna zariņus un ieliet mīklu. Formu uzmanīgi ielikt atpakaļ cepeškrāsnī un cept vēl kā minimums 25 minūtes (nevērt vaļā durtiņas!). Formu izņemt āra, kad mīkla kļuvusi brūna un kraukšķīga.
Mērces pagatavošanai sīpolus un ķiplokus nomizot un sagriezt, apcept sviestā līdz tie kļūst caurspīdīgi. Pievienot etiķi, mazliet ūdens un sautēt, kamēr puse šķidruma ir iztvaikojusi.
Pīrāgu pasniedz karstu.