foto: Shutterstock
Sēnes notīrīt no smiltīm un smalki sagriezt. Sīpolus sagriezt nelielos kubiņos. Uz pannas vispirms apcept sēnes un kad viss šķidrums iztvaikos, pievienot sīpolus un cept līdz gatavībai.
Sarīvēt sieru un pievienot jau atdzisušām sēnēm. Pārkaisīt ar sāli un pipariem.
Visas mīklas sastāvdaļas sajaukt kopā lielā bļodā. Mīklu sadalīt 2-3 daļās. Darba virsmu pārkaisīt ar miltiem un izrullēt katru daļu cik plānu vien var.
Ar formiņu vai glāzi izgriezt aplīšus, uzlikt katra aplīša vidū pa tējkarotei pildījuma, aizspiest ciet malas. Pannā uzkarsēt eļļu un cept pīrādziņus nelielās porcijās uz vidējas uguns.
Lai pīrādziņi neizjūk cepšanas procesā, tos jāliek uz pannas ar savienojuma vietu uz leju.