Lielā bļodā jauc visas mīklas sastāvdaļas, līdz tās veido ļoti mīkstu mīklu; mīcīt nav nepieciešams. Pārsedz ar vāku vai plēvi un ļauj mīklai pusstundu pastāvēt.
Izliec mīklu uz darba virsmas un, pastiepjot aiz malas, to pārloki. Atkal ļauj mīklai atpūsties 30 minūtes. Tad pārloki vēlreiz, pēc 30 minūtēm – vēlreiz. Mīklu apsmērē ar eļļu, liec traukā, nosedz to ar vāku un liec ledusskapī uz nakti.
Otrā dienā cepamo trauku ar nelielām maliņām bagātīgi ieeļļo vai ieklāj tajā cepamo papīru, liec tajā mīklu un izstaipi vajadzīgajā lielumā. Ideālais mīklas biezums būtu 1–1,5 cm, bet arī citādi nebūs ne vainas, tikai jāpiemēro cepšanās laiks.
Mīklu uzraudzē – tai jābūt dubultā apjomā. Uzkarsē krāsni līdz 220 grādiem.
Pārlaisti mīklu ar olīveļļu un iespaidi tajā tomātiņus. Uzkaisi sāli un rozmarīna lapiņas. Cep krāsnī aptuveni 20 minūtes – līdz virsiņa smuki apbrūnējusi.