
Raugam pievieno cukuru, to izšķīdini.
Pieliec sāli.
Pielej pienu.
Izkausē sviestu, to siltu lej rauga masā.
Pieber miltus.
Visu samīci, mīkla ir mīksta, staipīga, nelīp pie rokām.
Mīklu apsedz ar dvieli un liec ledusskapī uz 30 minūtēm – tur tā uzrūgst.
Smalki sagriez gaļu un sīpolus, pievieno garšvielas.
Paņem mīklu tenisa bumbiņas lielumā un izrullē apli 15 cm diametrā.
Sagriez 8 daļās – apli uz pusēm vertikāli un horizontāli, tad slīpo krustu – sanāk 8 šauri trīsstūrīši.
Gaļas čupiņu (½ tējkarotes) liec katra trīsstūrīša platajā galā, stūrīšus aizloki pāri gaļai un aizrullē ciet.
Pannā liec ar spico vietu uz leju – lai pīrādziņš neatveras.
Apsmērē ar sakultu olu.
Cep 200 grādos 10–15 minūtes (lieli grādi ir svarīgi, lai nesanāk sausi kā cepumi).