Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv

Kumosiņi ar malto gaļu un dārzeņiem

Sastāvdaļas
  • 5 plāksnes bezrauga kārtainā mīkla
  • 400g maltā gaļa
  • 100g saldēti zaļie zirnīši
  • 100g saldēti burkāni
  • 1 sīpols
  • 2 ķiploka daiviņas
  • 2-3 kadiķu ogas
  • kaltēts timiāns
  • kaltēts rozmarīns
  • ķiploku pulveris
  • kūpināta sāls
  • 1 ēd.k. eļļa
  • sezama sēkliņas
  • 1 ola
Šī vienkārši pagatavojamā, bet ļoti gardā uzkoda iederēsies gan uz ikdienas, gan svinību galda. Izmēģinot šo recepti,noteikti padalaties ar draugiem!

Pagatavošana 40 porcijas

1
Uz darba virsmas izklāj mīklas plāksnes, apsedz ar tīru virtuves dvieli un atlaidina.
2
Pannā uzkarsē eļļu un apcep sasmalcinātus sīpolus un ķiplokus. Pievieno malto gaļu, cep līdz gaļa ir gatava. Pievieno pa šķipsniņai rozmarīna un timiāna, ķiploku pulveri un smalki sakapātas kadiķogas, kūpinātu sāli pēc garšas. Pievieno arī atlaidinātus dārzeņus un sautē visu vēl minūtes 10.
3
Katru plāksni izrullē un pa vidu uz katras mīklas plāksnes liek pildījumu. Tad malas sastirpina kopā un pārliek uz cepešpannas ar šuvi uz leju. Katru sagatavi apsmērē ar sakultu olu, pārkaisa ar sezama sēkliņām un cep cepeškrāsnī 200 grādos apm. 20 min.
4
Gatavas ruletes atdzesē un sagriež kumosu gabaliņos. Pasniedz ar buljonu vai kā uzkodas.

Pievienot komentāru

Pīrāgi un pīrādziņi