Pīrāgi un pīrādziņi
2017. gada 10. janvārī, 09:30

Tūtiņas ar cāļa girosu un sieru

Dažreiz apskatoties uz lietām no jauna var atklāt daudz interesanta. Teorētiski, nekā jauna jau nav - mīkla, gaļa, siers, tomātu mērce....pica kā pica... Bet nevajag steigties! Kūpināts giross, ananāss, divi siera veidi un savādāka pasniegšana - oriģināls ēdiens gatavs! Labu apetīti!Skatīties pagatavošanas video

Pagatavošana

45 min10 porcijas
1

Mīklu atlaidina. Cepeškrāsni uzkarsē līdz 200 grādiem.

2

Cāļa girosu sagriež kubiņos. Ananāsus sagriež mazākos gabalos. Sieru sarīvē uz dārzeņu rīves.

3

Cepešpannu izklāj ar cepamo papīru. Uz papīra izklāj mīklu un sagriež kvadrātos. Katru kvadrātu iesmērē ar kausētu sieru un tomātu mērci. Pa virsu kārto girosu, ananāsus un pārkaisa ar sieru. No mīklas veido tūtiņas, aizlipinot malas aukšpusē. Pa virsu vēlreiz pārkaisa ar sieru.

4

Cep cepeškrāsnī 20-25 min.