Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
Shutterstock

Pīrādziņi ar sinepēm

Sastāvdaļas
  • 400g saldēta kārtainā mīkla (bez rauga)
  • 300 g vārīta vai cepta cūkgaļas fileja
  • 1/2 sīpols
  • garšvielas pēc izvēles
  • 1 ola
  • sinepes
  • sāls
Recepte ir vienkārša, jo piemērota tiem, kas mīklu negatavo paši, bet pēk jau gatavu. Atliek vien pagatavot pildījumu, kuru vari variēt ar garšvielām, klāt derēs paprikas pulveris, šķipsniņa bazilika pulvera un dilles.

Pagatavošana 16 porcijas

1
Gaļu sagriez kubiņos un sasmalcini blenderī. Pievieno smalki sakapātus sīpolus un garšvielas.
2
Olu atsevišķā bļodiņā uzputo, pievieno sāli. Pusi pievieno maltai gaļai un samaisi.
3
Mīklu atkausē, sagriez divās daļās un katru daļu uz darba virsmas izrullē. Mīklas loksnes apsmērē ar sinepēm un pa vidu izkārto pildījumu. To visu sarullē kā cīsiņu mīklā, apsmērē ar sakultu olu un sagriez mazākos gabaliņos. Cep iepriekš uzkarsētā krāsnī 15 min. 180 grādos.

Pievienot komentāru

Pīrāgi un pīrādziņi