Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
Pizza with mushrooms, bacon and onion, selective focus

Kartupeļu pica ar bekonu un šampinjoniem

Sastāvdaļas
  • Pamatnei:
  • 300g vārītu kartupeļu
  • 50g miltu
  • 1 ola
  • 1/2 tējk. kaltēta bazilika
  • 1/2 tējk. kaltēta timiāna
  • 40g kartupeļu miltu
  • sāls, svaigi malti pipari
  • &nbsp
  • Pildījumam:
  • 135g brokastu bekona
  • 50g šampinjonu
  • 1 sarkans sīpols
  • 100 g rīvēta siera
  • 4 ēd.k. tomātu mērces
Šo recepti noskatīju "Dienas ēdienu" 27. numurā (26.11.11) Likās interesanta ideja, bet mazliet tehnoloģija samulsināja. Eksperimentējot sapratu, ka neesmu kļūdījusies un tāpēc piedāvāju savu versiju.

Pagatavošana

1
Vārītus kartupeļus ar stampiņu samīca, pievieno olu un samaisa. Pievieno miltus un kartupeļu miltus, garšvielas, sāli un piparus un iemaisa viendabīgu mīklu. Ja līp, var pievienot vēl miltus.
2
Cepeškrāsni uzkarsē līdz 170-180 grādiem. Cepešpannu izklāj ar cepamo papīri. Mīklu izrullē apaļu un cep minūtes 10-12 cepeškrāsnī. Pamatni izņem ārā, apsmērē ar tomātu mērci un pārkaisa ar sieru. Pa virsu sakārto sagrieztus šķēlītēs šampinjonus, bekonu un sīpolus. Cep vel minūtes 10, kamēr veidojas zeltaina garoziņa.

Pievienot komentāru

Picas