Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
Shutterstock

Pica ar malto gaļu un redīsiem 1

Sastāvdaļas
  • 1 porcija picas mīklas (~ 750 g)
  • 350 g maltas gaļas
  • 250 g krējuma
  • 200 g redīsu
  • 150 g sarkanu un dzeltenu ķiršu tomātiņu
  • 150 g brokoļu
  • 2 ķiploka daiviņas
  • 2 ēdamkarotes olīveļļas
  • 2 ēdamkarotes sakapātu pētersīļu
  • malti melnie pipari
  • sāls
Laika taupīšanas nolūkā var iegādāties jau gatavu picas mīklu vai arī pagatavot mājās lielāku daudzumu un sasaldēt porcijās. Pirms picas cepšanas vajadzīgo daudzumu izņem no saldētavas un ledusskapī atlaidina. Recepti piedāvā žurnāla "100 Labi Padomi" recepšu redaktore Iveta Galēja.

Pagatavošana 4 porcijas

1
Pannā sakarsē eļļu un sacep malto gaļu.
2
Tomātiņus pārgriez uz pusēm, redīsus sagriez ripiņās. Ķiplokus nomizo un izspied caur spiedi. Brokoļus sadali rozetēs un 5 minūtes plaucē verdošā sālsūdenī.
3
Picas mīklu sadali 4 daļās, izveltnē plānu un liec uz plātīm, kas izklātas ar cepamo papīru.
4
Malto gaļu samaisi ar brokoļiem, krējumu un ķiplokiem, kā arī ar sāli un pipariem. Liec uz picas pamatnēm un izlīdzini.
5
Virsū liec redīsus un tomātiņus.
6
Ievieto 180 grādu karstā krāsnī un cep 15–20 minūtes. Pārkaisi ar pētersīļiem.

Pievienot komentāru

Picas