OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Pastas
2013. gada 10. martā, 17:34

Rizotēti mājas makaroni ar bietēm

Ar rissoto šim ēdienam nav absolūti nekāda sakara. Nosaukumā slēpjas paša pagatavošanas procesa nosaukums.

Pagatavošana

30 min4 porcijas
1

Sīpolu un ķiplokus smalki sakapāt. Pannā uzkarsēt sviestu un olīveļļu un apcept sīpolus un ķiplokus, līdz tie kļūst caurspīdīgi. Pievienot makaronus un kārtīgi apcept no visām pusēm. Pieliet vīnu un iztvaicēt. Talāk nelielās porcijās pielejam ūdeni, kamēr makaroni gatavi.

2

Saldo krējumu mazliet uzputot ar dakšu un iemaisīt makaronos. Pievienot sieru ar garšaugiem, samaisīt.

3

Pasniedz uzreiz, pārkaisot ar garšaugu sieru.

4

Avots-belonika.livejournal.com