Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Rizotēti mājas makaroni ar bietēm

Sastāvdaļas
  • 400g mājas makaroni ar bietēm
  • 200ml sausais baltvīns
  • 100ml saldais krējums
  • 1 šalotes sīpols
  • 2-3 ķiploka daiviņas
  • siers ar garšaugiem
  • sviests
  • olīveļļa
  • sāls, svaigi malti pipari
Ar rissoto šim ēdienam nav absolūti nekāda sakara. Nosaukumā slēpjas paša pagatavošanas procesa nosaukums.

Pagatavošana 4 porcijas

1
Sīpolu un ķiplokus smalki sakapāt. Pannā uzkarsēt sviestu un olīveļļu un apcept sīpolus un ķiplokus, līdz tie kļūst caurspīdīgi. Pievienot makaronus un kārtīgi apcept no visām pusēm. Pieliet vīnu un iztvaicēt. Talāk nelielās porcijās pielejam ūdeni, kamēr makaroni gatavi.
2
Saldo krējumu mazliet uzputot ar dakšu un iemaisīt makaronos. Pievienot sieru ar garšaugiem, samaisīt.
3
Pasniedz uzreiz, pārkaisot ar garšaugu sieru.
4
Avots-belonika.livejournal.com

Pievienot komentāru

Pastas