Tagliatelle with chicken and peas, vintage style, selective focus
Tagliatelle with chicken and peas, vintage style, selective focus
Pastas
2013. gada 27. februārī, 20:01

Pasta ar vistas fileju un citronu

Makaroni ar kaltētiem sīpoliem, vistas fileja un aromātisks citrons, šo ēdienu varētu raksturot ar zināmo teicienu: "Viens par visiem, visi par vienu"!

Pagatavošana

50 min4 porcijas
1

Vistas fileju sagriezt strēmelītēs. Puravu sagriezt gareniski uz pusēm, izskalot no smiltīm un sagriezt smalkāk. Pannā uzkarsēt olīveļļu un apcept tajā puravus un vistas fileju, 4-5 min. Pievienot sāli, svaigi maltus piparus, citrona sāli un miziņu, samazināt uguni un sautēt vēl 7-8 min. Pievienot saldo krējumu, palielināt uguni un sautēt, kamēr mērce sabiezē. Pašās beigās pievienot zaļos zirnīšus, apmaisīt un izslēgt uguni.

2

Makaronus novārīt sālsūdenī atbilstoši instrukcijai uz iepakojuma. Notecinātus makaronus sajaukt ar mērci un pasniegt.