Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
Pasta with asparagus and peas, selective focus

Pasta Primavera

Sastāvdaļas
  • 400g mājas makaroni ar melniem pipariem
  • 250g sparģeles
  • 1 puravs (tikai baltā daļa)
  • 150g saldēti zirnīši
  • 100ml saldais krējums
  • Zaļais siers
  • sāls, svaigi malti pipari
Spāņu valodā vārds "primavera" nozīmē "pavasaris". Apskatot šo ēdienu vairs nav nekādu jautājumu par nosaukumu. Jautāsiet kā tas garšo? Pagatavojiet un izjūtiet arī jūs, kā garšo pavasaris.

Pagatavošana 4 porcijas

1
Zirnīšus atkausēt. Sparģeļus sagriezt mazākos gabalos un novārīt sālsūdenī - apm. 3-4 min, lai tie paliktu kraukšķīgi. Nokāst un ātri apliet ar aukstu ūdeni, lai nezaudē krāsu.

Makaronus novāra atbilstoši instrukcijai uz iepakojuma. Ūdeni nolej, atstājot mazliet mērcei. Makaronus kopā ar ūdeni pārliek atpakaļ katlā.
2
Puravu kārtīgi noskalot un sagriezt. Pannā uzkarsēt eļļu un apcept tajā puravu. Pievienot saldo krējumu, sparģeļus, zirnīšus, pēc garšas sāli un piparus un apmaisīt. Tikko sāk vārīties, tā uguni izslēgt. Mērci pārliet pāri makaroniem un apmaisīt.
3
Makaronus kārto šķīvjos un pārkaisa ar rīvētu zaļo sieru.

Pievienot komentāru

Pastas