Pasta with asparagus and peas, selective focus
Pasta with asparagus and peas, selective focus
Pastas
2013. gada 21. februārī, 20:19

Pasta Primavera

Spāņu valodā vārds "primavera" nozīmē "pavasaris". Apskatot šo ēdienu vairs nav nekādu jautājumu par nosaukumu. Jautāsiet kā tas garšo? Pagatavojiet un izjūtiet arī jūs, kā garšo pavasaris.

Pagatavošana

20 min4 porcijas
1

Zirnīšus atkausēt. Sparģeļus sagriezt mazākos gabalos un novārīt sālsūdenī - apm. 3-4 min, lai tie paliktu kraukšķīgi. Nokāst un ātri apliet ar aukstu ūdeni, lai nezaudē krāsu.

Makaronus novāra atbilstoši instrukcijai uz iepakojuma. Ūdeni nolej, atstājot mazliet mērcei. Makaronus kopā ar ūdeni pārliek atpakaļ katlā.

2

Puravu kārtīgi noskalot un sagriezt. Pannā uzkarsēt eļļu un apcept tajā puravu. Pievienot saldo krējumu, sparģeļus, zirnīšus, pēc garšas sāli un piparus un apmaisīt. Tikko sāk vārīties, tā uguni izslēgt. Mērci pārliet pāri makaroniem un apmaisīt.

3

Makaronus kārto šķīvjos un pārkaisa ar rīvētu zaļo sieru.