Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
Shutterstock

Spageti ar tomātiem un rikotas sieru

Sastāvdaļas
  • 300 g spageti
  • 100 g rikotas tipa siera
  • 2 mazi fenheļi
  • 6 plūmju tomāti
  • 3 daiviņas ķiploka
  • 2 ēdk. Olīveļļas
  • 2 ēdk. Balzamiko etiķa
  • Baziliks dekorēšanai
Īsts atvasaras ēdiens, pirms atvadāmies no svaiga bazilika, tikko plūktiem tomātiem un asiem, svaigiem ķiplokiem. Lai rikotas siers nemainītu savu formu, to pievieno uz katra ēdāja šķīvja atsevišķi, ne lielajā bļodā.

Pagatavošana 4 porcijas

1
Uz lēnas uguns pannā apcep ķiploku ar fenheli, kamēr abi kļūst mīksti un zeltaini.
2
Bļodā liec uz pusi vai četrās daļās sagrieztus tomātus, bazilika lapiņas un etiķi.
3
Uzvāri spageti, nokās lieko šķidrumu, pievieno bļodai ar tomātiem un labi samaisi. Pievieno fenheli un ķiploku un samaisi atkal. Rikotas sieru liec uz katra šķīvja.

Pievienot komentāru

Pastas