Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
Shutterstock

Paprikas un valriekstu mērce makaroniem

Sastāvdaļas
  • 3 paprikas
  • 75 g valrieksti
  • 1 ķiploka daiviņa
  • 1 citrons (nedaudz sula un miziņa)
  • 20 g cietā Parmezāna tipa siera
  • 25 g pētersīļu
  • 4 ēdk. eļļa
  • 300 g pastas
  • Čili pulveris, malti melnie pipari
Vienkārša recepte, kā interesanti pagatavot pastu jeb mums ierastos makaronus. Šai receptei vislabāk derēs tagliatelle makaroni.

Pagatavošana 4 porcijas

1
Paprikas liec uz plāts un cep cepeškrāsnī 220 grādos apmēram 30 minūtes, līdz tās kļūst tumšas.
2
Tikmēr uz pannas 3-4 minūtes apgrauzdē valriekstus. Noliec malā, kad atdzisuši, smalki sakapā.
3
Kad paprikas atdzisušas, tās nomizo, izņem sēklas un smalki sagriez. Paprikas liec bļodā, pievieno visas pārējās sastāvdaļas.
4
Uzvāri pastu un samaisi ar mērci. Pārkaisi ar papildu sieru, zaļumiem, ja vēlies.

Pievienot komentāru

Pastas