Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv

Pasta ar zaļo spinātu mērci

Sastāvdaļas
  • 400 g pastas
  • 225 g mazu spinātu
  • 250 g Mascarpone siera
  • 50 g ciedru riekstu, viegli apgrauzdētu
  • 3 ēdk. rīvēta Parmas siera + mazliet pasniegšanai
  • 1/2 liela citrona sulas
  • 1 daiviņa ķiploka
  • sāls, pipari – pēc garšas
Spināti un Parmas siers ir lieliska kombinācija- zaļumu svaigums patīkami mijas ar siera sāļumu.

Pagatavošana 4 porcijas

1
Izvāri pastu pēc norādījumiem uz iepakojuma. Kamēr pasta vārās, liec pusi no spinātiem, ķiploku, maskarponi, citrona sulu un Parmas sieru virtuves kombainā un samal, līdz iegūsti viendabīgu mērci.
2
Rūpīgi nokās pastu, liec atpakaļ katlā un liec katlu uz mazas uguns. Pieliec pastai pagatavoto mērci, ciedru riekstus un atlikušos spinātus un maisot karsē, līdz spināti izskatās kā apvītuši. Pieber sāli un piparus, pārkaisi ar Parmas sieru un pasniedz.

Pievienot komentāru

Pastas