Pastas
2016. gada 23. novembrī, 06:13

Pasta ar Iļģuciema gaļas mērci un medalu

Katrai valstij un reģionam ir kādas ēdienu vai dzērienu receptes ar kurām tiek asociēta konkrētā vieta. Šodien mūsu piedāvājumā ir īpaša gaļas mērce ar ingvera un kaņepju alu. Šīs garšas nianses ir jāizbauda ikvienam gardēdim. Izmēģiniet šo recepti arī jūs! Save

Pagatavošana

45 min3 porcijas
1

Burkānus un sīpolu notīra un sagriež smalkāk. Lielā pannā vai pannā ar biezu apakšu uzkarsē eļļu un apcep sīpolus un burkānus. Pievieno gaļu un apcep arī to. Pievieno sasmalcinātus konservētus tomātus, alu, apsedz ar vāku un sautē apm. 30 min. Pievieno čili pastu, saldo krējumu, rīvētu Parmezānu, sāli, svaigi maltus piparus pēc garšas un uzkarsē. Uguni izslēdz.

2

Makaronus novāra sālsūdenī atbilstoši instrukcijai uz iepakojuma.

3

Makaronus pasniedz ar mērci, pārkkaisot ar sieru un sasmlacinātiem zaļumiem. Klāt var pasniegt alu.