Pastas
2016. gada 16. novembrī, 06:05

Rīsu nūdeļu salāti ar kokosa mērci

Šoreiz piedāvājam jums pagatavot tradicionālu Taizemes recepti. Taizemiešu ēdieni nekad nav pārgatavoti vai smagi, jo galvenais uzsvars tiek likts uz garšu, bet nevis ilgu un sarežģītu pagatavošanas procesu. Izmēģiniet šo recepti, jums patiks!

Pagatavošana

2 porcijas
1

Rīsu nūdeles novāra atbilstoši instrukcijai uz iepakojuma. Ūdeni notecina, nūdeles noskalo zem auksta ūdens.

2

Gatavo mērci. Kokosa pienu, zivju mērci, laima sulu, cukuru, čili mērci un sāli pēc garšas saputo kopā.

3

Nūdeles pārliek salātu traukā, pārlej ar mērci un samaisa. Pievieno salātlapas un piparmētru lapiņas. Pasniedz uzreiz. Var pasniegt pie laša filejas vai tofu siera austrumu gaumē