Tagliatelli pasta with nut and garlic. Selective focus
Tagliatelli pasta with nut and garlic. Selective focus
Pastas
2014. gada 22. aprīlī, 06:39

Mājas makaroni ar riekstiem

Valrieksti, lazdu rieksti, mandeles, ciedru rieksti un zemesrieksti - pavisam esot aptuveni 40 riekstu veidu. Šajā receptē izmantojiet savus iecienītākos riekstus, jo tie ēdienam piešķirs īpašo garšas noti. Lai labi garšo!

Pagatavošana

4 porcijas
1

Makaronus novāra atbilstoši instrukcijai uz iepakojuma. Uz pannas olīveļļā apcep ķiploka daiviņas, pievieno rīvmaizi un, uz mazas uguns visu laiku maisot, turpina cept. Nepiededzināt!
Kad rīvmaize apbrūninājusies, pievienot sasmalcinātus riekstus un biezpienu. Pievieno novārītus makaronus un kārtīgi maisot uzsilda. Pievieno sāli un svaigi maltus piparus pēc garšas.