1. Lazanjas plāksnes novārīt sālsūdenī atbilstoši instrukcijai uz iepakojuma.
2. Vistas fileju kopā ar dāzeņiem sasmalcināt. To var izdarīt virtuves kombaina vai ar gaļas maļāmās mašīnas palīdzību. Pievienot pēc garšas sāli un svaigi maltus piparus.
3. Katru lazanjas plāksni sagriezt gareniski uz pusēm. Uz katras pusītēs uzliek pildījumu, sarullē un kārto karstumizturīgā formā. Ja pildījums paliek pāri, to var sapildīt starpās, kas izveidojušās starp rullīšiem. Rullīšus pārliet ar buljonu.
4. Tomātus sasmalcināt, pievienot smalki sakapātus ķiplokus, sāli un svaigi maltus piparus pēc garšas.Ar šo mērci pārliet rullīšus un visu pārkaisīt ar sarīvētu sieru.
5. Rullīšus cept cepeškrāsnī 15-20 min, kamēr izkūst siers.