1. Sālsūdenī novārīt makaronus atbilstoši instrukcijai uz iepakojuma. Ūdeni notecināt, atstājot mazliet mērcei. Atsevišķi novārīt olas, atdzesēt un nolobīt.
2. Kamēr vārās makaroni, pagatavot pārējo. Sausā pannā apcept bekonu, līdz tas kļūst kraukšķīgs. Bekonu pārlikt uz šķīvīša, bet tajā pašā pannā apcept sagrieztu smalkāk papriku, apm. 4-5 min. Pievienot spinātus, smalki sakapātus ķiplokus un cept vēl 3-4 min, kamēr spināti kļūst mīksti. Pievienot sieru un saldo krējumu un maisot vēl 3-4 min gatavot, kamēr siers ir izkusis.
3. Makaronus sajaukt ar mērci, pievienot bekonu, apmaisīt un sakārtot šķīvjos. Pa virsu sakārtot sagrieztu olu un pārkaisīt ar atlikušo sieru.