Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Makaronu salāti ar bekonu un olām

Sastāvdaļas
  • 100g bekons
  • 4 olas
  • 100g rīvēts Parmezāns
  • 300g spagetti makaroni
  • 200g spināti
  • 1 liela paprika
  • 3 ķiploka daiviņas
  • 100ml saldais krējums
  • sāls, pipari
Vienkārši pagatavojami salāti, taču tie priecē ne tikai acis. Dažādās garšas ir kā eksplozija garšas kārpiņām. Pagatavojiet un nogaršojiet šos salātus!

Pagatavošana 4 porcijas

1
1. Sālsūdenī novārīt makaronus atbilstoši instrukcijai uz iepakojuma. Ūdeni notecināt, atstājot mazliet mērcei. Atsevišķi novārīt olas, atdzesēt un nolobīt.
2
2. Kamēr vārās makaroni, pagatavot pārējo. Sausā pannā apcept bekonu, līdz tas kļūst kraukšķīgs. Bekonu pārlikt uz šķīvīša, bet tajā pašā pannā apcept sagrieztu smalkāk papriku, apm. 4-5 min. Pievienot spinātus, smalki sakapātus ķiplokus un cept vēl 3-4 min, kamēr spināti kļūst mīksti. Pievienot sieru un saldo krējumu un maisot vēl 3-4 min gatavot, kamēr siers ir izkusis.
3
3. Makaronus sajaukt ar mērci, pievienot bekonu, apmaisīt un sakārtot šķīvjos. Pa virsu sakārtot sagrieztu olu un pārkaisīt ar atlikušo sieru.

Pievienot komentāru

Pastas