OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Pastas
2013. gada 25. novembrī, 21:24

Makaronu salāti ar bekonu un olām

Vienkārši pagatavojami salāti, taču tie priecē ne tikai acis. Dažādās garšas ir kā eksplozija garšas kārpiņām. Pagatavojiet un nogaršojiet šos salātus!

Pagatavošana

30 min4 porcijas
1

1. Sālsūdenī novārīt makaronus atbilstoši instrukcijai uz iepakojuma. Ūdeni notecināt, atstājot mazliet mērcei. Atsevišķi novārīt olas, atdzesēt un nolobīt.

2

2. Kamēr vārās makaroni, pagatavot pārējo. Sausā pannā apcept bekonu, līdz tas kļūst kraukšķīgs. Bekonu pārlikt uz šķīvīša, bet tajā pašā pannā apcept sagrieztu smalkāk papriku, apm. 4-5 min. Pievienot spinātus, smalki sakapātus ķiplokus un cept vēl 3-4 min, kamēr spināti kļūst mīksti. Pievienot sieru un saldo krējumu un maisot vēl 3-4 min gatavot, kamēr siers ir izkusis.

3

3. Makaronus sajaukt ar mērci, pievienot bekonu, apmaisīt un sakārtot šķīvjos. Pa virsu sakārtot sagrieztu olu un pārkaisīt ar atlikušo sieru.