Papriku sagriezt uz pusēm, izgriezt sēklas. Paprikas pusītes apdzedzināt uz grila, lai ādiņa būtu melna. Pārlikt paprikas maisiņā, aizsiet un ļaut atdzist 15 min. Tagad ādiņa viegli nonāks nost.
Makaronus novārīt sālsūdenī atbilstoši instrukcijai uz iepakojuma. Ūdeni notecināt, bet makaronus neskalot.
Pannā uzkarsēt eļļu un apcept tajā sasmalcinātus ķiplokus un sīpolus, līdz tie kļūst caurspīdīgi. Pievienot notīrītu un sagrieztu smalkāk papriku un sautēt kopā vēl 5 min. Masu mazliet atdzesēt, sablendēt un atgriezt pannā. Pievienot saldo krējumu, vistas buljonu, pēc garšas sāli un svaigi maltus piparus. Karsēt, līdz parādās pirmie burbuli. Šājā mērcē iecilāt makaronus, pievienot rīvētu Parmezānu, ātri apmaisīt un izslēgt uguni.
Pasniedz uzreiz, pārkaisot ar svaigiem zaļumiem.