Pastas
2017. gada 9. oktobrī, 17:00

Mājas makaroni ar tomātu un tunča mērci

Makaroni šoreiz garšu orķestrī spēlē pavadošajā sastāvā. Pirmā vijole un solo partijas uzticētas īpaši pagatavotajai tomātu un tunča mērcei. Lai jauka baudīšana!

Pagatavošana

45 min4 porcijas
1

Tunci notecināt un saspaidīt ar dakšiņu. Tomātus sasmalcināt. Anšovu un pētersīļus smalki sakapāt.

2

Sīpolu smalki sagriezt un apcept eļļā 5 min, līdz tie kļūst caurspīdīgi. Pievienot anšovu un cept, līdz tas izkūst. Pievienot tomātus, piparus, sāli un sautēt vēl 15 min. 5 min. pirms pagatavošanas beigām pievienot tunci. Pašās beigās pārkaisīt ar pētersīļiem.

3

Makaronus novārīt atbilstoši instrukcijai uz iepakojuma. Makaronus notecināt un pievienot mērcei, ātri samaisīt un nekavējoties pasniegt.