Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Asā jogurta mērce

Sastāvdaļas
  • 200g grieķu jogurts
  • pētersīļi
  • kinza
  • 1-2 čili pipari
  • 2-3 ķiploka daiviņas
  • citrona sula
  • sāls
Ja agrāk par labu mērci uzskatīja smagas, bagātas ar miltiem un treknas mērces, tad šobrīd daudz kas ir mainījies un treknās mērces ir zaudējušas savu popularitāti. Vālamies dalīties ar jums vēl vienas lieliskas mērces pagatavošanas niansēs. Šī mērce īpaši priecēs pikantu garšu cienītājus.

Pagatavošana

1
Zaļumus sasmalcināt. Čili piparus pārgriezt uz pusēm, iztīrīt sēklas un sagriezt smalkāk. Ķiplokus smalki sakapāt.
Jogurtu sajaukt ar zaļumiem, čili pipariem, ķiplokiem, pēc garšas pievienot citrona sulu un sāli. Visu samaisīt.
2
Mērci pasniedz pie grilētas gaļas un zivs.

Pievienot komentāru

Mērces