Sviestu un cukuru uzputot līdz sviests kļūst balts. Pa vienai iesist olas turpinot putot. Pēc katras iesistas olas 1-2 min. putot masu, savādāk olas atslāņosies. Turpinot putot pa daļām pievienot saldo krējumu, miltus un 50ml sīrupa. Pievienot cepamo pulveri, rīvētu apelsīnu miziņu un žāvētus augļus un riekstus.
Formu iesmērēt ar eļļu un pārliet mīklu. Cept multivārāmā katlā režīmā "Cepšana" 1 st. un 25 min. Šādu kūku nevar cept cepeškrāsnī, jo vai nu piedegs, vai neizcepsies. Tāpēc izmantojot cepeškrāsni vai nu jāņēm bieza čuguna forma, vai nu mīkla jādala uz pusēm.
Kūku atdzesēt un piesūcināt ar atlikušiem 50ml sīrupa. Ūdens peldē izkausēt šokolādi, peivienot saldo krējumu un pārliet kūkai. Pa vidu uzbērt dzērvenes. Atstāt kūku, lai ievelkas un kārtīgi atdziest. Atstāj uz visu nakti.