Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
Shutterstock

Mandeļu tarte

Sastāvdaļas
  • 4 vidējas olas
  • 200 g cukura
  • 300 g mandeļu milti
  • 100 g sviesta, kausēta
  • 1 tējk. vaniļas ekstrakta
  • ¼ tējk. sāls
Smalka mandeļu miltu kūka, kas priecēs gardēžus. Taču neskatoties uz to, gatavošanas process ir gaužām vienkāršs, droši var iesaistīt mazos palīgus!

Pagatavošana 8 porcijas

1
Olu dzeltenumus sakul ar cukuru līdz masa kļūst gaiša un krēmīga. Pievieno pārējās sastāvdaļas un maisi līdz veidojas bieza mīkla.
2
Atsevišķā bļodā sakul olu baltumus stingrās putās. Ar lielu karoti olu masu maigi iecilā mīklā.
3
Masu liec ietaukotā kūkas veidnē un cep 170 grādos 30-35 minūtes. Kad kūka atdzisusi to dekorē ar pūdercukuru un mandeļu skaidiņām.

Pievienot komentāru

Kūkas