Kūkas
2016. gada 19. maijā, 06:00

Biskvīta kūka ar Amaretto krēmu un ķiršiem

Šī kūka apvieno sevī dažādas garšas un aromātus. Mascarpone siera gaisīgums mijās ar ķirša aromātu un nevar nepamanīt uzreiz atpazīstamo maigo mango garšu.Pagatavojiet šo kūku un ieprieciniet sevi un citus!

Pagatavošana

60 min
1

Olu dzeltenumus atdala no olu baltumiem. Dzeltenumiem pievieno 3 ēd.k. cukura un uzputo, līdz masa kļūst gaiša. Pievieno miltus un atlikušo cukuru un kārtīgi samaisa. Olu baltumus uzputo stingrās putās un iemaisa mīklā. Mīklu pārlej formā un cep 180 grādos apm. 30 min. Gatavību pārbauda ar koka irbulīti. Kad biskvīts ir gatavs, to atdzesē un sagriež divās daļās.

2

Mascarpones sieru sajauc ar Amaretto sīrupu un mango biezeni.
Vienu biskvīta daļu apsmērē ar ķiršu ievārījumu un izklāj mazliet mazāk par pusi no siera masas. Apsedz ar otru biskvīta daļu un pa virsu izkārto atlikušo siera masu.

3

Kūku dekorē ar svaigiem ķiršiem.