Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv

Latgales salāti

Sastāvdaļas
  • 4 kg gurķu
  • 1 kg sīpolu
  • 3–4 paprikas
  • 3–4 ēdk. kapātu diļļu
  • 200 ml 9% etiķa
  • 4 ēdk. sāls
  • 4 ēdk. cukura
  • 4–5 ēdk. eļļas
Laba iespēja izmantot dārzā pāraugušos gurķus.

Pagatavošana

1
Gurķus nomizo un plāni sagriez. Sīpolus sagriez plānās ripās, papriku – strēmelītēs. Dārzeņus samaisi kopā ar pārējām sastāvdaļām un ļauj pāris stundas nostāvēties.
2
Liec burkās un sterilizē 85 °C 15 minūtes. Aizvāko.

Pievienot komentāru

Konservēšana