Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv

Paša gatavots tomātu kečups

Sastāvdaļas
  • 2 kg nogatavojušos tomātu
  • 250–300 g sīpolu
  • 100 g cukura
  • 1 ēdk. sāls
  • 3–4 ēdk. 9% etiķa
  • 1 tējk. maltu balto piparu
  • 1 tējk. maltu sinepju sēkliņu
  • ½–1 tējk. malta ingvera
  • ½ tējk. maltu smaržīgo piparu
Tas ir pārbaudīts fakts – tie, kuri nobaudījuši labu mājas kečupu, rūpnieciski ražotajam met līkumu.

Pagatavošana

1
Tomātus sagriez gabaliņos. Sīpolus nomizo un smalki sakapā.
2
Visus produktus pildi katlā un uz lēnas uguns vāri aptuveni 45 minūtes.
3
Sablenderē vai izberz caur sietu, lej atpakaļ katlā un, vāku neuzliekot, vāri tik ilgi, līdz kečups sabiezē vēlamajā konsistencē.
4
Karstu pildi burciņās vai pudelītēs un aizvāko.

Pievienot komentāru

Konservēšana