Konservēšana
2016. gada 19. augustā, 06:04

Ābolu "medus"

Šis deserts, viennozīmgi, priecēs gan lielus, gan, īpaši, mazos saldummīļus. Turklāt, nogaršot to vajadzētu ikvienam! No receptē minētā produkcijas daudzuma iegūsiet četras 500ml burciņas.

Pagatavošana

1

Ābolus nomizo, izgriež serdi un sagriež šķēlītēs. Ābolus pārliek katlā ar biezu apakšu, pievieno ūdeni un uzvāra. Ābolus vāra tik ilgi, kamēr tie sāk jukt ārā. Atdzesē līdz istabas temperatūrai.

2

Ābolus sablendē, pievienojot iebiezināto pienu. Piena daudzums atkarīgs no ābolu skābuma, tāpēc var gadīties, ka kondensēto pienu pievienot vajadzēs vairāk, taču visu nosaka jūsu vēlmes - šeit ir iespēja variēt.

3

Ja vēlaties ābolu "medu" uzglabāt ilgāk, tad burciņas jāsterilizē un jāaizvāko.

4

Lai labi garšo!