Šokolādi salauzt mazākos gabalos un izkausēt ūdens peldē.
Olu dzeltenumus atdalīt no baltumiem. Dzeltenumus uzputot ar cukuru līdz masa kļust gaiša. Pievienot izkausētu šokolādi un jogurtu, kārtīgi samaisīt. Pievienot miltus, kakao pulveri un vēlreiz kārtīgi samaisīt.
Olu baltumus uzputot stingrās putās un iecilāt mīklā.
Keramsikas fomiņas iesmērēt ar sviestu un pārkaisīt ar miltiem. Sadalīt miklu pa formiņām. Cept 40-50 min. iepriekš uzkrsētā krāsnī 180 grādos. Pēc 35 min. var sākt pārbaudīt ar koka irbulīti.
Šokolādi glazūrai izkausēt kopā ar saldo krējumu ūdens peldē. Gatavus keksiņus atdzesē formiņās, izņem no formiņām un pārlej ar glazūru. Pasniedz dekorējot ar svaigām ogām.