Mīklu visērtāk gatavot bļodā. Tajā liek saplucinātu sviestu, kam pievieno cukuru un vanilīna cukuru, samaisa.
Pievieno olu un samaisa.
Pakāpeniski pievieno miltus, mīklu visu laiku mīca.
Kad visi milti pievienoti mīkla kļūst cietāka un atlec no bļodas. Samīca to ar rokām.
Gatavu mīklu liek atpūsties ledusskapī uz 30 minūtēm.
Pēc tam katru riekstiņa formiņu izklāj ar mīklu. Nav nepieciešams piepildīt visu formiņu – tur nāks vēl pildījums.
Liec cepties 200 grādos 12-14 minūtes, atkarībā no režīma. Cepumi ir gatavi, kad tie ir brūngani.
Pēc tam izņem cepumu pusītes un atdzesē. Kad tie atdzisusī, pildi tos ar vārītu iebiezināto krēmu – apzied pusītes ar iebiezināto pienu un salipini divas daļas kopā. Sanāk riekstiņš!
Ērtāk šķiet jau veikalā nopirkt gatavu iebiezināto krēmu – nebūs jānodarbojas ar bundžas vārīšanu. Īpaši ērti, ja to pagatavo bērns.
Ja vēlies – gatavos cepumus var apbirdināt ar pūdercukuru.