foto: No 100 Labi padomi arhīva
Visas mīklas sastāvdaļas ātri samīci viendabīgā masā. Mīklu nedrīkst daudz mīcīt, tad cepumi būs cieti. No mīklas izveido desiņu aptuveni 3 cm diametrā, ietin pārtikas plēvē un liec ledusskapī uz stundu.
Cepeškrāni uzkarsē līdz 180 grādiem. Mīklu sagriez 0,5 cm biezās ripiņās, kārto uz pannas, pārsmērē ar sakultu olu un cep cepeškrāsnī 15 minūtes (kamēr gaiši brūni).
Tikmēr sagriez Gotiņas – katru aptuveni 4–5 gabaliņos. Uz katra cepuma uzliec gabaliņu konfektes un cep vēl 5–7 minūtes, kamēr konfektes viegli pakusušas.
Šokolādi liek stingrā plēves maisiņā (vislabāk der tie, kas paredzēti produktu saldēšanai) un ievieto bļodā ar karstu ūdeni, kamēr šokolāde izkususi. Tad maisiņam nogriez mazu stūrīti un cepumiem ar izkusušo karameli pa virsu vēl veido rakstu no šokolādes.