Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
Shutterstock.com

Apelsīnu šķēlītes konjakā

Sastāvdaļas
  • 1 kg apelsīnu
  • 500 g brūnā graudu cukura
  • 6–7 zvaigžņu anīsi
  • 700 ml konjaka
Aromātiskās apelsīnu šķēlītes lieliski garšo piedevās pie siera un arī pie saldējuma, putukrējuma un karstvīna.

Pagatavošana

1
Apelsīnus rūpīgi nomazgā karstā ūdenī un cītīgi noslauki, pēc tam sagriez ½ cm biezās šķēlītēs. Zvaigžņu anīsus pārlauz uz pusēm.
2
Apelsīnu šķēlītes pamīšus ar cukuru pildi burciņās. Katrā cukura kārtā iemet arī pa 1–2 zvaigžņu anīsa pusītēm.
3
Pārlej ar konjaku, uzliec vāciņus un uz 3 nedēļām novieto vēsumā.

Pievienot komentāru

Konditoreja